U wenst te investeren in een eigen praktijk.

1

MEDIPRAC

MEDIPRAC ontwikkelt medische groepspraktijken met een beperkt aantal eenheden. Deze praktijken bestaan uit privatieve en gemeenschappelijke delen. Een basisakte maakt het mogelijk separate eenheden te kopen met verhoudingsgewijs aandelen in de gemene delen.

De gebouwen worden ontwikkeld op basis van een criterialijst waarbij verschillende aspecten aan bod komen zoals, toegankelijkheid, akoestiek, gezonde ventilatie, verlichting, enz…

De gemeenschappelijke delen bestaan uit de parking, inkom, sanitair voor patiënten inclusief voor gehandicapten, balie met aankondiging scherm en een technische ruimte. Optioneel kunnen separate sanitaire ruimtes voorzien worden, gemeenschappelijke onderzoekruimtes en een keuken met eethoek. De afwerking gekozen door MEDIPRAC is stijlvol en uniform.

De privatieve ruimtes bestaan uit een kantoor met onderzoekruimte. Deze worden afgewerkt volgens de individuele keuzes van de artsen en dit zowel wat technieken betreft als de esthetica.

MEDIPRAC biedt ook facilitaire diensten aan zoals de coördinatie van de algemene onderhoudsploegen, herstellingen, aanpassingen, enz...